Een week vol beslissingen, controles, ctgs, en meer… Lees je even mee naar de update van de afgelopen 2 weken?


Ik ben vandaag 35.1 week zwanger.. en ik kan nu met een gerust hart zeggen : nog een week of 3!

Maar we beginnen bij iets anders :

Een naam! We zijn het eindelijk eens over wat haar naam gaat zijn, het heeft dus een ruime 20 weken geduurt, dat we het eens zijn over hoe ons meisje gaat heten.  Der valt wel een last van mijn schouders af want ik dacht even dat we het nooit eens zouden worden… en ze geboren zou worden en dagenlang naamloos zou moeten zijn haha. Ik zag het idd al helemaal voor me!

Mijn bekken zijn helaas alleen maar erger geworden, en ik kan echt amper meer lopen, laat staan een trap op…dus de zorg voor Bram is op dit moment erg zwaar. Gelukkig komt mijn zusje 2 x per week en ben ik 1 x per week bij mijn schoonouders. De andere 2 dagen zijn dagen dat Lotte al op tijd thuis is van school en me dus kan helpen met het zware gedeelte.
Ik begin me ondertussen wel echt een kluizenaar te voelen, ik kan echt niks meer in huis, en nergens meer komen… Zowel Lotte en Mies doen zoveel nu, Mies is continu bezig met nog laatste klusjes, het huishouden, boodschappen, koken, etc etc! Gelukkig kan ook hij binnenkort paar weekjes uitrusten!

Goed nieuws is dat alles in de babykamer klaar is! Alle kleertjes lakentjes etc zijn gewassen, de gordijnen hangen, enige wat nog moet gebeuren is het wiegje nog even in elkaar zetten zodat we die straks op onze kamer kunnen zetten.. maar dat is een halfuurtje werk!

Gister had ik een afspraak bij de gyneacoloog, onze dame loopt flink voor en is met 35 weken al geschat op 3100 gram. Omdat ik al dagen met flink pijnlijke (voor)weeen loop en iets minder beweging wilde de gyn voor de zekerheid even een CTG doen. Na 30 min nog 30 min verlengt omdat ze niet genoeg pieken in haar hartslag liet zien, dus moest vanmorgen nog even terug, dat even werd 1.5 uur maar ze is weer helemaal goed gekeurd.


Vrijdagavond moet ik me melden op de verloskamers, dan ga ik nog een keer aan de CTG en daarna een pijnstiller en een slaappil zodat ik hopelijk een nachtje door kan trekken en wat energie op kan doen. Dus duim maar met me mee dat dat werkt aub!

Ohja, en zoals ik in het begin al zei, aangezien ik lichamelijk echt op ben, hoef ik nog maar een week of 3 want ik word in de 38e week ingeleid. Wanneer dat precies is blijft natuurlijk een verrassing haha!

Mijn volgende afspraak is met 37 weken dus over 2 weken weer een nieuwe blogupdate, tenzij er natuurlijk een spontane bevalling is in de aankomende 2 weken 😉
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Shoplog Prenatal & C&A
Dat meest heerlijke moment....
Zwangerschapsupdate 23/24
Share

1 Comment on Zwangerschapsupdate : Week 34 / 35

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge