Even een korte update over de afgelopen 2 weken zwangerschap. Ik ben ondertussen 32 weken zwanger vandaag, wat inhoud, nog minimaal 5 maximaal 9 weken dat we onze dochter mogen verwachten. Ik hoop stiekem op die 5 weken trouwens haha.

Vorige week een super leuke babyshower gehad, waar mijn ouders, zusje en vriendinnetjes mij/ons ontzettend verwend hebben met onwijs veel cadeaus en heerlijke hapjes! Zelfs al mn vriendinnetjes van de “April mamas” <3
Wat een verrassing 😉

Sinds vorige week weer vrij last van mijn bekken, helaas deze week mijn fysio overgeslagen maar gelukkig mag ik woensdag weer! Ook de harde buiken zijn nogsteeds aanwezig en zaterdagavond flinke zere voorweeen gehad, maar gelukkig is dat alweer flink gezakt.
Babygirl is dan ook echt superrrdruk, ik voel haar zo ontzettend vaak en duidelijk, ze is meer aanwezig dan zowel Bram als Lotte en dat terwijl ik dit keer mijn placenta voor heb liggen. Ik denk dat omdat ze zo druk is dat de harde buiken daarom ook erg aanwezig zijn.

Ik begin nu ook lichtelijk vocht vast te houden maar dat is natuurlijk ook wel logisch met dit warme weer… en het word nog warmer deze week… maar Mies gaat met stiefvader de laatste klussen in huis doen aankomend weekend en dan ga ik met de kinderen bij mijn moeder logeren, waar ik lekker met de voetjes omhoog in de schaduw onder de veranda kan gaan liggen haha!

Vorige week bij de gyn geweest voor een standaard controle, mijn bloeddruk was prima, 140/80 en natuurlijk was haar hartje weer goed te horen.
3 weken geleden lag ze prima op schema maar dit keer is ze 500 gram zwaarder geschat dan gemiddeld. (Gemiddeld 1500 gram bij 31 weken, baby was 2000 gram geschat)
Wel lag ze nu netjes met haar hoofdje naar beneden, dat is al heel positief!

29 mei volgende afspraak!
Dan zit ik op 33 weken.
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Dunstan Babytaal... Nehh
Zwangerschapsupdate week 25/26/27
Geboren!
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge