Woohoo, vandaag ben ik 30 weken zwanger, en update ik jullie over de afgelopen 3 weken.
Misschien moet ik maar beginnen met sneller updaten want 3 weken is wel heel lang om alles te onthouden, 3 uur is al lang soms. Dus ik weet amper nog wat er de afgelopen weken gebeurt is haha!
Maar, de dingen die ik nog wel weet, die deel ik hieronder, dus lees maar mee!

Oke, fysio heb ik wekelijks, en mijn bekken zijn erg pijnlijk, maar meestal nog aardig te houden! De ene dag gaat het beter dan de andere dag…  Ik doe dagelijks mijn oefeningen en in huis is alles nog te doen maar ik kan eigenlijk nog amper ergens heen.
Wilde bijvoorbeeld even naar de rommelmarkt lopen op koningsdag, maar redde het nog geen 100 meter van huis dus ben ik alweer terug gelopen…  Ik kan dus ook nergens meer heen omdat ik de bushalte niet eens haal, en ook traplopen is een issue. Te lang staan slaat het ook op mijn rug en verlies ik gevoel in mijn linkerbeen. De ikea moest ik door in een rolstoel, want lopen is gewoon niet te doen! Maar ….. Nog maar 10 weken… 😉

Ik heb nog een keer bloed moeten prikken voor rhesus, en daar kwam uit dat ik een positieve baby bij me draag, wat me eigenlijk verbaasde omdat alles hier negatief is haha. Dus kreeg ook een fijne Anti D prik bij de laatste controle.

De baby is prima op schema en dit keer niet eens te groot dus ik mocht 4 weken tussen mijn afspraak hebben, wat ik zelf nogal lang vond dus we hebben het maar op 3 weken gehouden. 17 mei moet ik weer en dan zit ik op 32 weken.

Ik heb nogsteeds weinig “Kwaaltjes” over het algemeen, op bekken na natuurlijk.
Werd alleen 5 mei sochtends wakker en toen zei ik al tegen Mies, “Oh ze ligt niet lekker vandaag”… en vanaf dat moment begonnen de harde buiken…
Ik had even gehoopt het maar 1 dagje zou zijn maar helaas zijn we nu 4 dagen verder en zijn ze niet weg, wel minder al gelukkig zolang ik me rustig hou!

Onze dame beweegt wel echt flink, waar ze normaal vooral savonds druk was is het nu hele dagen! Wel weer genieten hoor, vooral als je bedenkt dat dit waarschijnlijk de laatste zwangerschap zal zijn.

Kijk nou, wat een super schattig voetje/beentje/teentjes <3Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Shoplog Prenatal & C&A
Zwangerschaps update 1
Geboren!
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge