Ik ben eigenlijk een week te laat met de update, maar ik kon me er vorige week niet toe zetten… Daarom zitten we nu al in week 27 in plaats van 26!
Vandaag ben ik officieel ook 27 weken zwanger. Nog precies 3 maanden, nog 91 dagen tot due date!

In week 25 belde ik de fysio, ik moest wel, want lopen ging bijna niet meer en dat is niet heel handig met een baby, eh, correctie : Dreumes in huis die overal heen kruipt en veel aandacht vraagt.
Ik kon al snel terecht en had dan ook dezelfde vrouw als ik bij Bram zijn zwangerschap had. Ik legte uit dat het nu echt mijn bekken waren en ze heeft even alles gecheckt en mij wat oefeningen uitgelegd en op papier mee gegeven.

Deze ben ik meteen die dag gaan oefenen, en kreeg een hoop tips hoe ik het best kon staan, zitten, opstaan, tillen etc… Ik merkte na een paar dagen zeker verschil en voelde verlichting in mijn bekken. Heerlijk, hier zat ik op te wachten.
Sterker nog, toen ik vrijdag ochtend wakker werd kon ik best flexibel opstaan en ging het eigenlijk heel goed.

Zaterdags zouden ik en de kinderen naar mijn moeder gaan, met het openbaar vervoer! Dat houd in naar de bus lopen, dan van Ede naar Utrecht, Utrecht Geldermalsen en Geldermalsen Gorinchem. Toen ik bij de bushalte kwam was de pijn alweer flink aanwezig. En na de 2e keer overstappen kon ik amper staan of zitten. Joepie.
Savonds zijn we met de auto terug gebracht en vanaf zondag is het weer pet geweest.. Woensdag net voor ik naar de fysio moest werd het weer beter, maar helaas is het as we speak, erg slecht. Juist nadat ik in plaats van 1 week 2 weken tussen de afspraken heb gepland. Oefeningen doen me niksgoeds  helaas, maar we blijven doorgaan!

In week 26 hadden we een afspraak bij de gyneacoloog, waar onze dame helemaal weer onderzocht werd met de echo, en ze doet het hartstikke goed. Ook mijn suikertest kwam prima terug! Wel viel het mij (En de arts) op dat mijn bovendruk erg hoog word, en dat is eigenlijk niks voor mij. Waar ik normaal schommel tussen 120 75, en 130 80, zat ik vorige keer op 140 en afgelopen week op 150… Ze vond het dan ook een fijne gedachte om even mijn urine te checken, waar natuurlijk eiwitten in gevonden werden.
Urine moest dus op de kweek, en na 2 stressvolle uren werd ik gebeld met het verlossende woord dat alles goed was, en er verder niks gevonden was!

Was voor ons even spannend en ik zag het al helemaal gebeuren hoor… maar het viel weer mee! haha.
Dit was ook de reden dat ik vorige week geen zin had om te updaten!

Ik moest wel ipv over 3 weken al over 2 weken naar de gyn om het in de gaten te houden..

Nou heel verhaal weer!

Nog even een buikfoto bij 27 weken!
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Zwangerschapsupdate week 17/18
Zwangerschaps Update week 21/22
Zwangerschapsupdate : Week 34 / 35
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge