Er zijn alweer 2 weken voorbij, en de tijd gaat voor mijn idee ook super snel.
Hoe zijn de afgelopen 2 weken gegaan? Dat lees je hieronder.


Helaas niet zo’n hele goede en duidelijke echo, maar ik had afgelopen vrijdag controle bij de gynaecoloog, en dat is wel fijn want ik krijg standaard elke afspraak een korte echo & hartje luisteren.

Mijn bloeddruk was voor mijn doen iets wat aan de hoge kant 140/80, normaal zit ik rond de 120/70, en mijn bloeduitslagen waren ook terug gekomen.
Die waren trouwens allemaal goed, HB en suiker prima!

Ik kreeg een doorverwijzing voor de 20 weken echo en daar mogen we 23 februari al terecht, dus dat is nog snel ook. Realiseerde me meteen dat ik al gewoon bijna op de helft zit.. gaat echt zo snel.

De afgelopen 2 weken heb ik weinig last van kwaaltjes gehad, heb alleen last van mijn rug en savonds regelmatig mijn bekken,maar Mies is hartstikke lief en doet een keer of 2 per week even mijn heupen/rug masseren en dat geeft absoluut verlichting.

We zijn deze week begonnen met de babykamer leeg te maken, Michel doet de laatste dingetjes nog even wegsjouwen, en de vloer moet eruit.
De nieuwe laminaatvloer ligt klaar, verf is uitgezocht, en zaterdag halen we de kinderkamer op.
We gaan goed! 😉

En als laatste, en fijnste, ik heb haar nu al meerdere keren heel duidelijk gevoeld, en dat vind ik toch wel genieten. Mijn placenta ligt voor dus het is nog echt minimaal, en vergeleken met mijn zwangerschap van Bram is dit echt heel anders. Kan niet wachten tot ze dagelijks te voelen is!
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Irritaties tijdens de zwangerschap
Newborn Foto's
Zwangerschaps update 1
Share

2 Comments on Zwangerschapsupdate week 17/18

    • de echo was goed! toevallig net over geblogt. De schopjes zijn helaas nog echt minimaaal. hopelijk snel.. maja placenta voor 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge