Woensdagmiddag, Ik sta op van de bank na een ochtend harde buiken, en voel een ontzettende pijn onder in mijn buik, die ik even niet goed kan plaatsen.
De rest van de middag alles maar op het gemakkie gedaan, lopen kon amper en toen ik na het eten even een warme douche wou nemen in de hoop dat het minder werd, kon ik amper de trap op…
De pijn zakte naar mijn liezen, en kon amper op mijn benen steunen, dus Michel hielp me met afdrogen en zelfs met aankleden.

Donderdagochtend hadden we de liggingsecho om 9.20, Lotte en mijn moeder zouden ook mee gaan, dus we begonnen meteen met even voelen, en de echo.
En ja hoor, het is wel duidelijk waar die pijn vandaan kwam, meneer was dus gewoon al ingedaald!
Lag al flink met zijn hoofdje tussen mijn bekken!

Voetje
Voetje

Deze echo was vooral de laatste groei echo, en dan gecombineerd met de liggingsecho, waar ze dus gaan kijken waar alles ligt etc. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik af en toe zoiets heb van “Pff alweer een echo waar je bijna niks op ziet” maar nu dat ik realiseer dat dit mijn allerlaatste keer is dat ik onze BabyHols “zie” tot de bevalling, vind ik het toch wel heel erg haha.

Handje
Handje
Een handje met zijn duim omhoog
Een handje met zijn duim omhoog

Lotte vond het prachtig, en mijn moeder natuurlijk ook. Dit was voor haar ook de eerste keer dat ze mee kon naar een echo dus was wel speciaal.
We kregen een hele hoop fotos mee, en een paar flinke *prive* foto’s haha, die zullen we maar niet plaatsen hier haha.

Daarna natuurlijk even de rest van de testen, bloeddruk weer prima enzovoorts… en toen mochten we weer gaan.

Nadat we Michel op zijn werk afgezet hebben, rijden we door naar het centrum, waar moeders, Lotte, mijn zusje en ik met zn 4en gaan lunchen… Helaas kwamen de harde buiken met regelmaat dus lopen ging vrij lastig het centrum door, en dat is nog een paar uur doorgegaan. Thuis dus maar even rust genomen, en moet eerlijk zeggen vandaag een vrij vermoeid lichaam, maar dat is dan ook wel logisch denk ik.

Oh en ik had een leuk pakketje besteld op Mama/Wish, die vandaag binnen kwam, maar helaas een erg grote maat!
Dus moeten nog maanden wachten tot hij hem aankan.

20160304_135555

Ook is mijn moeder druk bezig geweest en heeft niet alleen een deken (foto volgt nog) maar ook een slab gehaakt, super schattig.

20160304_111903

Ook natuurlijk nog even een buikfoto, had even een buikselfie gemaakt zonder shirt dit keer… zodat het beter te zien is hoe strak alles staat haha.. maar misschien is dat alleen duidelijk voor mijzelf.

34.1
34.1

Dat was een lange volgens mij haha… Ik wens jullie iig allemaal een fijn weekend!
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Facebook Pagina
Verloskundige update 24wk
Het nieuwe jaar...
Share

2 Comments on Zwangerschapsupdate + Liggingsecho 34 week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge