Ik ben vandaag alweer 24 weken zwanger en daarom is het alweer tijd voor de volgende zwangerschapsupdate.


In week 23 heb ik eigenlijk niks gedaan, sterker nog ik werd vrijdagsavonds wat misselijk, en ook de gehele nacht heb ik me niet echt lekker gevoeld.
S’ochtends was dat niet veel beter, maar ik hoopte op een 1 dags griepje want zondags zouden we naar brabant gaan voor een meeting met de April mamas…
Dat doen we sinds vorig jaar een paar keer per jaar, en ik had er al helemaal zin in.
Onze kindjes worden de aankomende week allemaal 1 dus het was leuk geweest om te zien hoe ze allemaal gegroeid waren.

Helaas werd ik met de minuut beroerder, tot op het punt dat ik mijn schoonouders heb gebeld of ze Bram op konden halen want ik kon niet voor hem zorgen. Dat hebben ze gelukkig gedaan waardoor ik de rest van de dag op bed kon liggen, Die avond heb ik zo’n vreselijke buikpijn gehad, ik wist niet wat me overkwam, en ik kon de hele dag nog geen water binnenhouden.

Zo heb ik zondag en maandag nog doorgesukkeld en dinsdag begon ik gelukkig wat beter te worden.

Mijn buik groeit echt als kool trouwens, volgens mij groei ik letterlijk dagelijks boller en boller. Met 24 weken moest ik de suikertest doen, in verband met grote babys en mijn overgewicht ben ik een risicopatient, dus zaten we maandagochtend met ons goeie gedrag al vroeg in het ziekenhuis, bloedprikken, vies drankje drinken waar je tanden zowat van afbreken, en na 2 uur weer bloedprikken.
Uitslag volgt vast nog wel.

Sinds dat vieze drankje voel ik onze meid ook super duidelijk, ze schopte zo hard dat ik er van schrok, en ook vandaag was ze erg hard aanwezig. Ik kan dus goed voelen dat ze steeds sterker wordt en dat die placenta voor niet meer zoveel verschil maakt.

Enige nadeel is dat ik echt heel veel pijn heb met lopen, zitten, draaien, wat dan ook… mijn rug en bekken are killing me. Ik zeg al een week tegen mezelf dat ik de fysio moet bellen, en telkens doe ik het niet, maar ik ga het morgen echt doen!

Mies had gisteravond even snel een foto voor me gemaakt… beetje donker maar buik is goed zichtbaar hahah.

Foto is precies 24 weken!
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Kleine Shoplog - Zeeman
Dat meest heerlijke moment....
Zwangerschapsupdate 19/20
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge