Ik ben ondertussen alweer 16 weken zwanger (morgen officieel)… en daarom vond ik het tijd voor mijn eerste zwangerschapsupdate.
Jullie zullen natuurlijk super nieuwsgierig zijn naar hoe en wat!

We wisten natuurlijk al weer vrij vroeg dat we weer een kindje verwachten, en ik had het ook kunnen weten al had ik geen test gedaan, achteraf dan. Het verklaarde namelijk het slechte eten en de rugpijn, en het feit dat ik het liefst om 21.00 uur al naar bed wilde.

De misselijkheid kwam vrij snel na de positieve test, en kreeg er zelfs medicatie voor, die heb ik 1 keer geslikt en heb toen zo’n vreselijke buikpijn dat ik ze niet meer geslikt heb. Of het er mee te maken had weet ik niet maar ik wilde de gok niet nog een keer nemen. Gelukkig viel de misselijkheid snel weer mee en met een week of 7 was ik er zo goed als vanaf.
Ik heb nu wel net als bij Bram vlagen, en soms dat ik uit het niets moet overgeven, maar vooral moeite met koken (en eten daarna) (graag gedaan voor die informatie)

Helaas is de rugpijn die ik met 4 weken al had er niet minder op geworden, met Bram had ik daar natuurlijk ook erg veel last van, rug en bekken, en had niet anders verwacht dat het bij deze ook weer zo zou zijn, dus we nemen het voor lief, maar fijn is anders zeg maar. Binnenkort maar eens de Fysio weer contacten, maar tot die tijd is Mies ontzettend lief en masseert me regelmatig wat ook zeker verlichting geeft voor een paar dagen.

2017-01-25-21-49-02
Verder heb ik eigenlijk geen klachten gelukkig. Mijn buik groeit flink, alles zit strak, en nu dat we weten dat het een meisje is ben ik er meer mee bezig dan daarvoor.
We hebben zelfs al een hele goede optie voor een naam en ook al de kleuren van de kamer in ons hoofd.
Ook heb ik al allemaal roze kleertjes gekocht! 😉

Ik heb trouwens net als de vorige keer weer een zwak voor fruit en kroketten, dat vind ik dan wel weer grappig! Bij Lotte was het gebakken eieren op brood…

Wat was/is jouw favoriete etenswaar in je zwangerschap/pen?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Irritaties tijdens de zwangerschap
Kleine Shoplog - Zeeman
Mijn welkomsbericht ontleden..
Share

1 Comment on Zwangerschaps update 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge