Vanaf het moment dat je zwanger raakt veranderd er natuurlijk heel veel, je moet dingen gaan aanpassen, stoppen met drinken of eten, en in mijn geval ook stoppen met roken….
Nu moet ik zeggen dat ik dat roken helemaal niet mis, maar wat mis ik nu wél?

Vandaag ben ik 33.2 weken zwanger, en de dingen die ik mis worden duidelijker… dus hier mijn top 4!

4.
Mijn slechte neus. Vroegah rook ik niet heel veel… maar sinds ik én zwanger ben én gestopt ben met roken ruik ik alles. Maar dan ook echt alles. En als dat dan vooral lekkere geurtjes waren, nee natuurlijk niet. Ik ruik elk vies geurtje wat er langs mijn gezicht komt, en daar word ik niet vrolijk van.

3.

Flexibiliteit. Ik kan dan wel flink overgewicht hebben maar flexibel was ik wel, vooral in mijn heupen/benen. Ik lig en zit graag met mijn benen zo wijd mogelijk, want dat zit of ligt gewoon lekker..(Bijvoorbeeld benen wijd naar links en rechts en mijn voeten strak tegen elkaar) nouja, lag… ik snap niet hoe dat kan veranderen maar op 1 of andere manier kan dat nu niet…

2.

Carpaccio, sowieso rauw vlees, ook filet american, rosbief, biefstuk… maar Carpaccio is wel iets wat ik heel erg mis. Of dat nou een lekker hard broodje is met een dikke laag erop, of een mooi opgemaakt bord met sla, tomaatjes, uitje, en heerlijk parmazaanse kaas… yum… Zodra ik bevallen ben wil ik graag een broodje filet, en als avond eten carpaccio en een biefstuk. hell yeah.

1.

Het ergste wat ik mis is toch wel op mijn buik slapen. Vanaf het moment dat ik zwanger raakte heb ik mezelf aangeleerd op zowel linker als rechter zij te kunnen inslapen, en dat is maar gelukkig, want op mijn buik slapen ging al heel snel niet meer, en dat terwijl ik bij Lotte gewoon tot 9 maand half op mijn buik gelegen heb. Nu begon dat met 12 weken al een probeer te worden.
Nu heb ik wel eindelijk een manier gevonden hoe ik prima lig, maar begin wel steeds meer problemen te krijgen met mijn heupen, en ik kan niet wachten tot ik straks weer heerlijk plat op mijn buik kan liggen!

20140724_174357

Wat zijn of waren dingen die jij echt mist/e in de zwangerschap!?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

De Kerstdagen van 2015
Meeting the love of your life...
De ontdekking
Share

2 Comments on Wat ik mis nu ik zwanger ben : Top 4

  1. Haha, leuk om te lezen!
    Kan me voorstellen dat je het mist, toen ik net bevallen was bij de oudste stond mijn vader met rosbief en filet american en broodjes in het ziekenhuis aan mijn bed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge