Ik begin me er toch wel aan te storen hoor, het vreselijke krimpen van kleding, maar ook gewoon het verschil in maten en de verschillende merken.

Ik koop graag bij de Zeeman, ik heb er een hoop spul van, maar ook Wibra of Hema, noem het maar op.
Wij wassen babykleding ongeveer 30 minuten op 30 graden, het word opgehangen en gaat niet in de droger, en nog word kleding een maat kleiner. Nu is het bij het ene merk erger dan bij het andere merk, Hema is minder dan bijvoorbeeld Zeeman… Wibra vind ik erg meevallen maar zelfs Feetje krimpt bij ons.

30 graden is echt het koudste wat ik kan wassen volgens mij. En nu met de hapjes worden rompers en slabbetjes is dat niet ideaal, die worden er niet echt schoon van zeg maar.

Daarnaast baal ik echt van het verschil in kleding qua maat. Dat er iets verschil in zit snap ik wel, maar het gaat soms om centimeters!

20160713_101738

Neem deze als voorbeeld. Dit zijn beide nieuwe shirts, niet gewassen. Links is een maat 74 van H&M, Rechts is een maat 74 van de Hema.

20160713_101753

Ben ik de enige die zich irriteert aan dit soort stomme dingen?
En hoe ga ik de wortelvlekken uit witte slabben en rompers krijgen, zonder dat ik het heet moet wassen en het 2 maten te klein is?

20160703_180404corner
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Bloglovin'
Blue monday, but really.
Mamas en Toekomstige Mamas gezocht...
Share

5 Comments on Verschil in maten… en krimpen van kleding… #irritaties

  • Ja zie! Belachelijk toch… op 1 of andere manier krimpt hier alles… hahaha…

   En ja je kan wel weer gaan ruilen als het niet past maar kost dan weer een hoop tijd

 1. De Hema kleding tm ongeveer maat 104 vond ik verschrikkelijk… te breed en te kort voor onze meiden. Nu de grotere maten gaat beter, al moet je alsnog opletten of het niet weer een ‘brede’ collectie is.

  Zeeman en wibra koop ik een maat groter in verband met de lengte, dus ja ik ervaar dat ook maar heb mijn ‘koopgedrag’ er kennelijk op aangepast in die tien jaar.
  Nathalie recently posted…De inhoud van mijn tas ~ #30DayBlogChallengeNLMy Profile

 2. Kan me hier ook zo verschrikkelijk aan ergeren. Ik hoor trouwens van veel mensen dat Hema groot valt, bij dit foto van H&M valt dat mee. H&M broekjes passen bij Fedde nooit. Dan zit het verder goed maar is het broekje zo`n 8 centimeter te lang. En de kleren van Primark vallen zo`n 3 maten kleiner…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge