Ja jullie lezen het goed.
Vandaag ben ik alweer 6 weken oud!
Wil je weten wat ik allemaal al kan, lees dan maar snel verder!

Ik woog vorige week al 5155 gram en was 56 cm, dat betekent dat ik een kilo aan ben gekomen in 2 weken, en 5 cm gegroeid ben.
Ik kan ook al aardige volle flessen opdrinken, of heel lang aan de borst, en dat is ook wel te zien want ik krijg lekkere spekbeentjes, maar dat vinden mama en papa wel fijn om lekker in te knijpen en kriebelen.

Ik lach een hele hoop en dat maakt mijn mama wel heel blij, naar papa lach ik nog niet, ik vind het wel leuk om hem te pesten. Misschien doe ik dat binnenkort wel, want nu vind ik het heel leuk dat papa extra zijn best doet om mij te laten lachen. Ik krijg wel heel veel knuffels van papa en daar geniet ik wel van dus misschien zal ik hem een lachje cadeau doen. Ook als ik niet wil slapen en begin te huilen dan krijgt papa me vaak wel stil, die legt me neer en opeens zie ik niks meer en dan word ik maar stil, Als mama dat probeert heeft ze pech dan huil ik gewoon door.

Ik heb ook ontdekt dat mijn handen alle kanten op kunnen gaan als ik in de box, wieg of wagen lig sla ik ze alle kanten op, probeer ik de knuffels en tutjes om me heen te pakken, en vind ik het heel leuk om de speen uit mijn mond te slaan of te duwen. Verder kan ik me best goed vermaken hoor in mijn eentje.
Die handjes werken trouwens wel goed, 3 dagen geleden heb ik mama voor het eerst aan der haar vast gepakt toen ze me in bad wou stoppen.
Ik probeer ook al te staan. Als ik vastgehouden word dan zet ik flink af met mijn benen en dat kan ik aardig volhouden, mama zegt dat ik nog te klein ben om te staan en lopen maar ik zal wel even laten zien dat ik al een hele grote jongen ben.

Genieten jullie ook zo  van het warme weer? Ik wel namelijk. Ik vind het heerlijk om lekker in de wagenbak te chillen en kan uren in de schaduw slapen terwijl mama van de zon geniet. Hopelijk word het snel écht zomer, dan kan ik lekker zwemmen met papa, mama en mijn grote zus!

6 weken
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Dat meest heerlijke moment....
Blogstilte
Gezinsuitbreiding
Share

4 Comments on Vandaag ben ik 6 weken oud!

    • Vastpakken, knijpen, kietelen, je mond eropdrukken en dan heel hard blazen (motorboaten?) HAHAHA. Dankjewel!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge