Vorige week mocht ik mijn abbonement verlengen en ik wist het wel wat ik wilde, ik moest en zou de Samsung s7 edge hebben. Wat is dat een prachtig toestel.
Dus hup naar de BelCompany winkel waar ik al jaren bij dezelfde jongen kom, en die heeft me een goede deal geregeld.

Enige probleem van de S7 is dat de telefoon heel glad is, en ik heb hem in een paar dagen tijd al 6 keer laten vallen.
Gelukkig zonder enige beschadiging maar dat betekent dus wel dat er een hoesje omheen moest.
Ik wilde al even een hoesje met foto, maar omdat ik wist dat er een verlenging aankwam heb ik even gewacht… dus ik ben dit weekend even gaan googlen en ik kwam uit op Go Customized.

GoCustomized

Super simpel om de hoesjes te maken, ik koos voor een transparante hardcase met een foto van Lotte en Bram. Kwestie van uploaden, even iets de foto verplaatsen naar links en klaar. Ik wilde geen text maar zelfs dat is mogelijk.

20160525_190709

Ze waren al snel binnen (Heb ook een zwarte hardcase voor de S5 besteld voor Michel) en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik echt onder de indruk ben. Ik vond de foto’s, terwijl het prima kwaliteit is, op de achtergrond nogal pixelachtig, en het hoesje voelt totaal niet stevig.
Dat komt waarschijnlijk omdat het een edge hoesje is en de zijkanten dus niet aanwezig zijn… Die van Michel voelt een stuk steviger.

20160525_190938

20160525_191029

Moet zeggen dat ze wel zo dun zijn dat als je de telefoon in je handen hebt je amper voelt dat er een hoesje omheen zit… dat vind ik wel een heel groot voordeel.  Dat is ook de reden waarom ik niet voor een silliconenhoesje gegaan ben, die zijn meteen zo vreselijk lomp. Wel heb ik het idee dat hij een stuk minder glad is!
Al moet ik eerlijk zeggen dat ik geen idee heb of de hoesjes iets doen als ik hem laat vallen, ik denk dat de hoesjes sneller breken dan het beeldscherm.

Al met al, ben ik wel blij met het hoesje, ik wilde graag de kids erop, en dit is mijn favo foto tot nu toe van hun samen.

20160525_190721

Wat vinden jullie van mijn hoesje, en heb je ervaring met deze winkel, of misschien een andere website?

 


 


Nog even terugkomend op de kwaliteit… Michel zn hoesje was echt binnen een paar dagen al gekrast, terwijl die geen scherpe dingen in zn zak had bij zn telefoon.
Hij heeft m daarna tegen de tafelrand gestoten en het hoesje had meteen een flinke scheur, en nu breken de stukken er langzaam aan vanaf.
Dit binnen 3 weken? Zonde van het geld.

Ik zou deze hoesjes dus aan niemand aanraden.
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Kleine Shoplog - Zeeman
Lucardi Giftcard.
AliExpress : Gekke artikelen
Share

9 Comments on Nieuw Telefoonhoesje met foto! (Update!)

    • Ja he. Ik zou hem wel aanraden bij een ander te doen. Ik heb een klacht gedaan en hoewel dat heel netjes en heel snel afgehandeld is, kreeg mijn man een nieuwe, helaas is die ookal weer aan het breken dus het was geen productiefout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge