Iedereen doet het tegenwoordig, zwangerschapshoots, newbornshoots…
Zwangerschapsshoot wilde ik graag doen maar achteraf zat ik er helemaal niet op te wachten. Ik voelde me niet fijn, en helemaal niet mooi meer de laatste weken. Ik voelde me eerder een waggelende walvis.

Ach zei ik nog, we doen wel gewoon de newbornshoot…ik heb toch bijna wekelijk mijn buik bij gehouden, dat vond ik heel belangrijk. Van mijn zwangerschap van Lotte heb ik helemaal geen foto’s, en dat vind ik zo jammer.
Toen we de camera van schoonvader mochten lenen met de bevalling en in de weken erna, besloot ik zelf eens te spelen met de camera, en de bontjes.

Ik wil een paar foto’s met jullie delen die ik wel heel gaaf vind.

IMG_9019 editted

IMG_9022 editted

IMG_9026 editted

Hebben jullie een newbornshoot gedaan, of gaan jullie die nog doen?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

De April Mama's, Davina
The Boyfriend Tag!
Zwangerschaps update 1
Share

4 Comments on Newborn Foto’s

  1. Wij hebben het nooit gedaan omdat ik pasgeboren kindjes vaak nog zo in de kreukels vind zitten. Wij hebben een shoot gedaan met drie maanden. Bij een eventueel volgende kindje zou ik het misschien wel doen omdat je dan mooie gezinsfoto’s kan maken en ik vind stiekem de newborn foto’s ook wel gewoon erg schattig 🙂
    Charlotte recently posted…To vlog or not to vlog…?My Profile

    • Hahaha, deze zijn na 2 weken gemaakt, toen die wat opgedroogd was zeg maar lol. Ik vind de newborn fotos meestal ook heel schattig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge