Dat er vanalles mis is in de wereld, en ook zeker in Nederland, dat is natuurlijk oud nieuws.
Als je kijkt naar oorlogen overal, honger, armoede, en dan niet eens alleen in derdewereld landen, nee zelfs in ons koude kikkerlandje is een hoop armoede tegenwoordig.

De voedselbanken hebben wachtlijsten, de zorgverzekeringen zijn zo duur dat mensen dikke schulden opbouwen, en dan hebben we het nog niet over de record aantal schuldsanering aanvragen en uithuiszettingen.
Nee dat het niet lekker gaat is duidelijk, overal word bezuinigd, scholen, gemeentes, woningen, zorg.
Vooral op de zorg. En dan hebben we het dit keer niet eens over de oudere zorg waar je iedereen over hoort, ik vind het vreselijk hoor, dat er voor die oude menskes “geen geld” meer is, maar wat ik net zo erg vind is het volgende…..

Het verhaal van Wendy Amelie en haar C.

Vandaag was niet de eerste keer dat ik Wendy haar plog lees en met tranen in mijn ogen zit. Al bijna 2 jaar lees ik haar verhalen.. haar positieve verhalen, maar ook de frustraties, verdriet, en vooral wanhoop die ze deelt… en waar ze zelf aan onderdoor gaat… al jaren zoekt, en smeekt Wendy om hulp voor haar dochter… haar dochter die hulp nodig heeft en zo graag wil hebben, maar al jaren worden ze van het kastje naar de muur gestuurt… al jaren moeten ze het zelf maar uitzoeken.

Ik wil bij deze iedereen die mijn website bezoekt, niet alleen de mamas, maar iedereen in Nederland, iedereen die het beste voor onze kinderen wil, vragen om AUB door te klikken naar haar website, haar verhaal te lezen, want het is nodig dat dit soort verhalen gehoord worden. En misschien ook wel door jou gedeeld worden, we weten wat de power van Social Media is… hoe bekender deze situaties worden, want dit gebeurt overal in het land, hoe sneller er misschien wat aan gedaan word.

WENDY AMELIE : NERGENS RECHT OP 

nergensrechtopwendy
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

De voor- en nadelen van afvallen
De April Mama's, Davina
The Boyfriend Tag!
Share

2 Comments on “Wendy Amelie.nl : Nergens recht op”

 1. Dankjewel. Lief dat je dit wil delen. Het is zo nodig dat hier meer aandacht voor komt. Er zitten zoveel kinderen thuis zonder onderwijs en zonder perspectief. Dat mag echt niet. Ieder kind heeft recht op een goede toekomst. Ieder kind moet zich kunnen verheugen op wat nog komen gaat.

  • Tis toch te belachelijk voor woorden, dat jullie na al die jaren nogsteeds geen passende hulp voor haar hebben. Ze moet toch gewoon naar school kunnen, iedereen is verplicht om naar school te gaan tot 27 mits ….. stomme regeltjes.
   En zon meid die in de bloei van der leven zit, die zit opgesloten thuis en krijgt geen hulp terwijl ze zo graag wil.
   En het allerergste is dat er naast jullie waarschijnlijk nog veeeeel te veel mensen met deze problemen zitten.
   En dan zon vlogkneus uit zaandam krijgt gewoon een wajong en rijd een dikke auto, en jullie krijgen een dikke middelvinger.

   Vergeet niet dat jij een topmoeder bent, ik heb zoveel respect voor jou en Zaagmans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge