Ik ben afgelopen vrijdag even naar het centrum geweest en schoot even snel de wibra in, waar ik de leukste broekjes meenam voor Bram. En zelfs kleding voor mezelf en Michel.


Ik heb geen goede foto’s gemaakt van onze kleren, maar het zijn 2 heerlijke losse broeken, en aangezien ik me in elk kledingstuk wat ik heb mezelf 1 of andere rollade voel, moest ik echt even iets los en een maat groter kopen.
Ook kocht ik een grijs simpel shirt (ook maar een maat groter) en voor Michel een leuk t-shirt.

20160430_092024

Ik kreeg van m’n vriendin een appje met foto van wat pakjes wat ze gekocht had, en dat is ook de reden dat ik meteen naar de Wibra ging. Ik kocht een superhip boxpakje (En ik ben gek op boxpakjes bij babys!) En 3 super fijne baggy broekjes!
Deze zitten echt super fijn. En ze zijn maar 3.99/4.99 !
20160430_092142

Ga jij ook wel eens naar de Wibra, en wat vind jij van die hippe printjes?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Wish - Zonnebril
Kleine Shoplog - Zeeman
Shoplog : Onder andere Hema & H&M
Share

7 Comments on Mini Shoplog – Wibra!

    • Wij hebben tegenwoordig een kleine Zeeman op het winkelcentrum in de wijk, dus daar kom ik over t algemeen vaker. Helaas zit de Wibra bij ons alleen in het centrum, en daar kom ik eigenlijk niet heel vaak! Maar kijk wel vaak even online om te kijken of ze leuke aanbiedingen hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge