Op iedere website zie je ze, meestal dan, een kort welkomsbericht met een uitleg wie degene is, wat hij/zij doet, leuk vindt, noem het maar op… Is natuurlijk hartstikke leuk, maar ik dacht, ik ga mijn welkomsbericht eens ontleden voor jullie, dus lees maar mee!

Welkomsbericht als je Liesseling.nl bezoekt.
Welkomsbericht als je Liesseling.nl bezoekt.

Dat is hem dan, mijn welkomsbericht. Duidelijk hè? Ja of niet dus..

Nou het eerste gedeelte is heel duidelijk, Ik ben Liess, officieel heet ik Liesbeth maar volgens mij is het voornamelijk mijn oma die mij zo noemt.
Getrouwd met Michel, wij zijn in het zogenaamde huwelijksbootje getreden op 11 augustus 2015 en bij elkaar sinds 16 maart 2013.
Moeder van Lotte (13) en Bram (0) , Ik was 16 toen ik zwanger raakte van Lotte, en heb haar de eerste jaren alleen opgevoed, al zou je dat niet zeggen. Lotte lijkt namelijk heeel veel op Mies qua karakter. Haha. Bram is onze 2e en jongste en ons heerlijke babymonster.
Ik blog, plog, Ja, op Liesseling.nl begon ik met dagelijks ploggen maar dat begon me een beetje tegen te staan. Hiervoor heb ik jaren op Liess.nl geblogt maar die is weg. En helaas ben ik de backup kwijt.
Insta , die kan je vinden op instagram.com/liesseling
Deel zoveel mogelijk wat ik denk, voel en meemaak, dit zal voornamelijk zijn over mijn persoonlijke leven met man en kinderen. volgens mij spreekt dit voor zich toch?

S7edge, deze telefoon is echt ge-wel-dig. Ik ben er helemaal verliefd op, hij is continu bij me, en als polygamie legaal was was ik met hem getrouwd.
Foto’s maken, is echt een liefde. Ik maak fotos van alles, daarom ging ploggen zo makkelijk. Ook de reden waarom ik de s7edge heb genomen, een geweldige camera. Ooit als ik geld genoeg heb koop ik een échte camera en maak ik hier mijn werk van. Mijn droom! Dus als iemand zich geroepen voelt om te doneren… 😉
Photoshoppen, Nou dat spreekt voor zich toch, zowel Photoshop als Lightroom zijn mijn favoriete programma’s.
WhatsApp, Ik zit ondertussen al 14 maanden in een WhatsAppgroep met de April Mamas… en ondertussen ook met een groepje bloggers… I’m lovin it! Daarnaast is het zooo makkelijk om de app te openen en met iedereen up to date te blijven.
Proffesioneel Google-laarster, Haha, ja…ik Google echt alles. Alles wat ik wil weten,  niet weet, feitjes, informatie, even googlen om een discussie te winnen, of iets zeker te weten… Als we films of series kijken en ik vraag me wat af over de serie of bijvoorbeeld over een bepaalde tijd waar het in afspeelde, om te kijken of het echt zo was enzooovoort enzovoort, ik Google ALLES! En meestal erg snel haha.
eet graag stamppot met 30 graden, Het maakt mij niet uit of het -20 of +35 is, ik ben gek op stamppot, vooral Boerenkool en Zuurkool. En sindskort ook van Andijviestamp. Vroeger (naja nogsteeds) mocht ik altijd kiezen wat ik wilde eten op mijn verjaardag (27 dec) en dan koos ik of boerenkool of een broodje gezond. Yep.
sarcasme is mijn moedertaal, Ja, ik merk dat de meeste mensen dit dus niet kunnen handelen,maar ik ben nou eenmaal een sarcastische b****. #sorrynotsorry
series marathonnen , ik ben GEK van series en dan wil ik het liefst alles marathonnen, heb ik ook nog eens het geluk dat mijn man dat ook heerlijk vindt. Lost, Vampire Diaries, Walking Dead, True Blood, Oz, Mentalist, OITNB, Blacklist en nog veeeeeeel meer!
Alles baby’s, Sinds ik zwanger raakte van Bram, BABYS BABYS BABYS!

Facebook pagina : Klik!
Fotopagina die ik te weinig update : Klik!
Email : Klak!

 

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen,ik vond het erg leuk om toe te lichten namelijk… toch weer een beetje informatie over wie ik ben 🙂

Liefs x

Hier een foto van mij op de wc, Graag gedaan!
Hier een foto van mij op de wc, Graag gedaan!Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Verloskundige update 24wk
27 weken zwanger! + Eerste groeiecho
Lodger Mini Bunker
Share

4 Comments on Mijn welkomsbericht ontleden..

    • Dankjewel. Oh heerlijk. We hebben serieus wel eens op de camping gezeten met de familie. en dan met 12 man om een paar tuintafels in de zon, 30 graden, met zn alle aan de boerenkool met worst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge