Zo’n 14 jaar geleden was ik 16 jaar oud en zwanger van Lotte.
Mijn moeder werkte bij een bekende bouwmarkt, en Michel deed dat ook. Mijn moeder vond Michel wel heel leuk, en wilde ons maar al te graag koppelen… en zei dingen tegen hem als “Wil je geen vader worden Mies”…

Ik was op dat moment wel met andere dingen bezig, zwanger zijn als een tiener zijnde bijvoorbeeld, en de stress die daarbij komt.

Michel zegt altijd dat we toen die tijd wel eens samen chatte op TMF Chat, en zelfs een tijd gesmst hebben, maar eerlijk gezegd kan ik me daar niet tot amper wat van herrinneren… erg indruk maakte die niet want ik vond m eigenlijk niet zo leuk. Was wel heel aardig enzo, maar dat was het dan ook wel!
Vond het eigenlijk maar een mietje en ik zou zo over m heen kunnen lopen want ik had een hele (veel te) sterke persoonlijkheid en hij een veel te goedaardige… (Gelukkig zijn we allebei wat veranderd hihi)

11 Februari 2013 krijg ik de sleutels van mijn nieuwe huis. Ik verhuis van de flat terug naar mijn oude straat, ik ga in het huis wonen van de buurvrouw.
Oh wat moest er veel gebeuren, huis was helemaal kaal, beton overal, muren kaal, trap, echt, alles.
Alleen op 2 muren zat behang wat een ramp was om er af te krijgen, dus ik plaats op Facebook het volgende bericht.

Behangkrabbers

Hier Michel, Die ik al jaren op Hyves en Facebook had, maar nooit van me leven sprak, die toevallig 2 weken vakantie had, en wel even een middagje wilde komen helpen. Super lief natuurlijk.
Als ik dit verhaal vertel meestal zeg ik er dan bij “En vanaf dat moment is hij nooit meer weggegaan” en is dat meteen een beetje het einde, zo’n “ze leven nog lang en gelukkig” zeg maar.

Het klopt ook wel hoor als ik dat zeg,

michel1

10 dagen later was hij namelijk nogsteeds aan het klussen bij mij in huis, vanaf 12 februari was hij er elke dag, en dat in zijn lekkere welverdiende vakantie.

michel2

De 24e van die maand was alles zo goed als overhuist, Michel was nogsteeds elke dag geweest om te helpen, kwam biertjes drinken en mee eten, en iedereen zei het al tegen me, “Oh komt je vriendje weer” … en ik hield vol dat ik niks van m wou.

En toen opeens…. boem.
Hoe kan je in ene verliefd worden op iemand die je al jaren kent zou je denken, geen idee.
Maar hier was hij dan, de liefde van mijn leven. Ik wist al snel dat dit het échte werk was.
Nooit verwacht, maar ik heb echt de meest lieve en betrouwbare man ever aan de haak geslagen (nouja, eigenlijk hij mij!)
En nu, verliefd en getrouwd, zwanger, en zo trots op ons gezin.

Wedding_58

Hoe ken jij je partner? Vast een korter verhaal dan de mijne?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

"quote je suf" letterlijk...
Een Hema "Shoplog"
Grootste irritatie van het jaar.... Doe het goed, of doe het niet..
Share

9 Comments on Meeting the love of your life…

 1. Ik liep stage en hij werkte net bij dat bedrijf, we hadden toen allebei nog een andere relatie, en jaren naderhand waren we met een heel stel vrijgezelle collega’s wezen stappen, en toen.. bam! Vlam in de pan. Nu al 4.5 jaar samen, getrouwd, baby. Als je dat 5 jaar geleden tegen kan gezegd had hadden we je uitgelachen 😂😁
  Mathiske recently posted…Je baby alleen laten.My Profile

 2. Wat een mooi verhaal…. Ik hoop dat er ergens een lieve Heer of weet ik veel wie of wat mijn liefdesverhaal aan het schrijven is en ik ooit de man van mijn leven tegenkom. Momenteel niet echt veel vertrouwen in het fenomeen “man” om eerlijk te zijn….
  Bibiane recently posted…Terug naar een gezond gewicht #1My Profile

  • ik was al 10 jaar vrijgezel, bewust… had er ook weinig vertrouwen in hoor… en dan toch opeens 😀 you never know 😉

 3. Heel mooi verhaal. Mijn man heb ik leren kennen doordat we allebei mee waren als back-up voor als een date tussen zijn neef en mijn nicht op niks zou uitdraaien. Zij zijn 3 a 4 weken bij elkaar gebleven en wij zijn nu sinds 1997 samen en dat na een blinddate. 😉
  Bianca Schrijft recently posted…Roving mars.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge