2015 is alweer bijna voorbij, zo zijn er goede dagen weken of maanden, maar ook tegenslagen, verdrietige gebeurtenissen… Het merendeel van de gebeurtenissen dit jaar was voor ons, mijn gezinnetje, heel positief, en daar wil ik dan toch even bij stil staan.


Wij waren al even verloofd, en in ondertrouw, en aan het begin van dit jaar begonnen dan ook het regelen van onze bruiloft, het zoeken van een jurk, een plek, een fotograaf, en naast dat dat best veel werk is, was dat wel heel erg leuk.

In begin van het jaar kregen we te horen dat Lotte het zo goed deed op school, dat ze niet nog een jaar op het speciaal onderwijs zou blijven, maar dat ze naar een -gewoon- voortgezet onderwijs zou kunnen doorstromen, iets wat we natuurlijk hoopte maar niet hadden verwacht, vooral niet omdat ze zeiden dat ze nog een extra jaar zou moeten doen. Maar toen er een mondelinge cito gedaan werd, omdat ze dachten dat ze misschien wel dyslexie kon hebben. Na de mondelinge cito ging ze qua niveau opeens 2 jaar vooruit!
Eind augustus ging ze dan naar haar droomopleiding, en begin December kregen we dan ook  het rapport, en rapport bespreking en ze doet het keigoed!

In Augustus was het dan zo ver. Ik mocht eindelijk die jurk aan, en in het bijzijn van onze familie en vrienden, gaven wij elkaar het ja-woord, en werd ik officieel mevrouw Hols. Een naam die ik met liefde en trots draag. Al is het nog best moeilijk om me op die manier voor te stellen, veranderen van naam na 29 jaar is niet makkelijk.

In Augustus werd het voor ons ook duidelijk dat wij eindelijk in verwachting waren van ons wonder. Elke baby is een wonder, maar dit is toch wel echt een wondertje. Een aantal maanden daarvoor werd ons namelijk verteld dat voor ons zwanger worden op de natuurlijke manier hoogstwaarschijnlijk niet zou lukken, en we zouden de medische molen in moeten.  Maar toch op die prachtige donderdag, 5 dagen voor we het ja-woord tegen elkaar zouden zeggen had ik een knaltest in mijn handen.

Eind Oktober zijn we via een geslachtsbepalings echo bij Jan Koning erachter gekomen dat we idd, zoals ik al een voorgevoel had, in verwachting zijn van een zoon! De 20 weken echo in December liet zien dat wij niet alleen een zoon maar ook een gezonde (zover dat gezien kan worden natuurlijk) zoon krijgen. Geen afwijkingen!

En December, de 27e, dit is het jaar dat ik de prachtige leeftijd bereikt heb van 30. 30 jaar oud op deze wereld. En hopelijk nog veel te gaan.

Ik hoop dat jullie allemaal een prachtig uiteinde mogen hebben, en gezond en wel, inclusief alle ogen en vingers 2016 in mogen gaan.

20151226_222150
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Tienermoeders
Het leed dat Striae heet...
Mijn bevallingsverhaal...
Share

2 Comments on Kleine terugblik op 2015..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge