Ja 17 Mei begon ik met afvallen, ik viel de eerste week ruim 4 kilo af! Vorige week een stuk minder, maar hoe ging het deze week?


Het gaat dus helemaal niet goed. Ik heb ontzettende honger, de hele dag heb ik zin in zoet, hartig, wat dan ook, maakt niet uit… Ik heb nog nooit zoveel zin gehad en trek gehad in vanalles en nog wat…
Ik denk dat het door de borstvoeding komt, zodra ik kolf of Bram aan de borst heb krijg ik spontaan vreselijke dorst en erna heel erg honger.

Helaas ben ik ook deze week dan ook geen enkele gram afgevallen.
In verband met mindere melkproductie zit ik er ondertussen over na te denken om langzaamaan te stoppen met BV, en hopelijk heb ik dan een stuk minder honger.
Volgende week weer een kans.

20160603_144300
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Babytalk! 8 weken oud!
Mijn welkomsbericht ontleden..
Zwangerschaps update 1
Share

4 Comments on Hoe gaat het afvallen? Nou, ehh…

 1. Oh zou je geen spijt hebben als je daarom stopt met borstvoeding?
  De verminderde productie kan aan je dieet liggen, mee opletten zou ik zeggen.
  Ikzelf geef borstvoeding en doe aan weight watchers daar krijg je extra veel punten voor de borstvoeding en toch kan je er mee afvallen. Misschien heb je er wat aan?
  Niet opgeven hoor!
  Kimberley recently posted…PretspiegelMy Profile

  • Bram kan al weken niet aan de borst drinken omdat hij zo snot verkouden is, al bij huisarts voor geweest en vanalles geprobeerd maar hij blijft verstopt zitten, waardoor hij dus telkens de tepel los laat om te ademen, en dan heel gefrustreerd wordt. Als hij 2 x per week even aan de borst ligt is het veel en dan hebben we het over een minuut of 3… de rest is fulltime kolven, en daar word ik eigenlijk wel doodmoe van.
   Ik heb geen streng dieet ofzo, ik deed alleen ipv veel brood overdag, crackers, en gezondere dingfen tussendoor en vaker per dag eten… maar zelfs dat red ik niet, ik heb zon HONGER voor zoet enzo haha

   Misschien krijg ik wel spijt als ik stop met kolven, op 1 of andere manier heb ik dat gevoel ook wel als ik er aan denk, maar aan de andere kant, frustratie is ook geen fijn gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge