Ten eerste wil ik jullie allemaal nogmaals een heel fijn en gezond nieuwjaar wensen. Ik ben de afgelopen dagen vooral bezig geweest met bezig zijn in het echte leven, dus heb mijn blog even op mij laten wachten.
En met bezig zijn in het echte leven bedoel ik mee, oud en nieuw gevierd, gelukkig nieuwjaar gewenst bij mijn schoonouders en de rest van de tijd gewoon lui geweest.
Kan aardig voelen nu als er een paar drukke dagen geweest zijn, lichamelijk op!

Aan goede voornemens doe ik nooit, maar heb voor mezelf al wel een lijstje gemaakt met wat ik de aankomende weken moet doen, en gedaan wil hebben.

De lijst begon met de kerstboom aftuigen, dat heb ik dan ook gedaan vandaag. Vroeger dan normaal, maar ik wil graag de box opzetten.
Dat is dan ook wat ik vandaag of misschien morgen nog wil doen : Box opzetten
Michel gaat vandaag Lotte haar nieuwe Loungestoel ophalen, beetje vroeg want de zolder is nog lang niet klaar maar we zagen hem en zou stom zijn om m niet op te halen.

Het is vandaag 2 januari, en morgen gaan we weer verder met de zolder.
De planning is dat eind januari Lotte over moet zijn naar zolder, zodat we ook aan de babykamer konden beginnen. Ik zei eigenlijk dat ik eind januari de babykamer ook klaar wil hebben maar ach, laten we het ruim houden.
Dingen die nog gedaan moeten worden : Schuine wand afmaken, plafond erin, verwarming aansluiten en ophangen, sauzen en verven, schotten bouwen en kast bouwen, vloer leggen.

Verder hebben we alle grote aankopen voor de baby in huis, dus het is nu een kwestie van de lijst afwerken met kleine dingen. (die 100den kleine dingen die we nodig gaan hebben)

14 januari ben ik 27 weken zwanger en zullen we de eerste groei echo krijgen, de week erna voor rhesus prikken. eind januari groei echo 2 met 29 weken.

Als alles klaar is dan hebben we nog zeker 10 weken om lekker te genieten van de laatste loodjes. Heb er nu al zin in.

20160102_150749
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Kleine terugblik op 2015..
De vluchtkoffer inpakken...
En nu is er een baby....
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge