Prachtig is het, de kerstsfeer, iedereen die tegenwoordig mee doet aan de licht versieringen in en rond het huis.
Elk hekje, struikje en boompje wordt versierd en verlicht, helemaal top.
Tegenwoordig heb je voor weinig al lichtjes, of een lichtslang, of lichtjes al helemaal in de vorm van een ster of klokje, of andere kerstachtige vormen…

Maar hier ben ik…
Naar buiten kijkend vanuit de auto waar ik al die tuinen verlicht zie…
Al die lichtslingers en slangen die zomaar over een boom, struik of hekje worden gegooid zonder dat er naar gekeken word hoe het hangt.

Ik snap wel dat mensen geen uren willen besteden aan het versieren, maar toch wel graag mee willen doen. Het leven is al druk genoeg tegenwoordig, of misschien kunnen ze ook gewoon niet goed versieren, maar dan toch zeg ik : Doe het goed, of doe het niet.

Nee misschien ben ik nu niet heel vriendelijk,of vind je mij heel kinderachtig, of een zeur, maar oh ik stoor me er zo vreselijk aan, het liefst zou ik stoppen, de tuin in lopen en dan alles opnieuw doen voor deze mensen.

Hier een paar voorbeelden, ik heb nog veel meer gezien en nog veel erger maar soms kan je niet stoppen om fotos te maken haha.

20151221_175951
Dit ziet er op de foto misschien leuk uit, maar in het echt dus echt niet….

20151221_180016
Waarom zou je dit op deze manier afraffelen? Waarom niet netjes langs het raam op zodat het afgewerkt lijkt… het is niet dat er te weinig lichtslang was want het hangt aan het eind er ook maar vaag bij,

20151221_180646
Een lichtslang dwars door een struik heen? Dit zag er in het echt nog erger uit dan op de foto…

20151221_180852

Dit is een grote conniveer, rond, en dan hebben ze er 1 klein slangetje ingehangen, aan de kant van het huis, zodat ze het zelf kunnen zien vanaf de woonkamer, maar de andere 80 % van de boom is kaal.

20151230_212106
Dit ziet er op de foto best netjes uit, alleen zo jammer dat de onderkant van het raam maar half verlicht is….

20151230_213243

Ook dit ziet er prima uit alks je nu naar de foto kijkt,

20151230_213259

Maar deze tuin is vrij wild qua boompjes enzo, en ze hebben de lichtslang letterlijk overal rondomgetrokken …

20151230_213559

En als laatste, die lichtslang die je daar ziet, is gewoon met de losse hand in een apenboom gegooid.

Ben ik de enige die zich hier zo aan kan irriteren, vast niet toch ?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Zwangerschapsupdate : week 33
FreHaakt, Maakte mijn babydeken!
Lodger Mini Bunker
Share

2 Comments on Grootste irritatie van het jaar…. Doe het goed, of doe het niet..

  1. Nee je bent niet de enige !! Ik voel precies diezelfde aandrang om het over te doen het is gruwelijk wat mensen er soms van maken…kan me ook echt niet voorstellen dat mensen dat zelf echt heel mooi vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge