Oke ik ben normaal niet zo van de receptjes delen enzo, maar ik heb dinsdagavond echt heerlijk gegeten!
Turkse Groentekebab,

Zo liepen wij dit weekend door de appie xl en daar heb je hartstikke leuk en lekker uitziende pakken groente.
Het meeste wat je nodig hebt zit in het pak, enkele dingen zelf toevoegen, en hup een hele maaltijd.
Ik vond vooral de verpakking erg mooi, geen idee hoezo maar ik hou wel van dit soort verpakkingen, (zelfde als de verpakking van de Maestro burger van de Mac haha) de uitstraling zeg maar, mijn oog viel er dan ook meteen op.

img-20161004-wa0025

Ze hadden verschillende verpakkingen, pompoensoep, curry, en toen zag ik deze. Eerlijk gezegd ben ik geen enorme groente-eter en ik ben soms een beetje huiverig voor nieuwe groentes. Zo heb ik 2 weken geleden voor het eerst courgette op. (In plaats van Spaghetti) en nu zat er ook nog eens aubergine in…. ook zoiets wat ik nog nooit op had.

Ik heb trouwens kip toegevoegd, dat stond optioneel en wij zijn wel echte vleesliefhebbers.

Op de verpakking staat precies wat je moet doen, hoelang etc. alles spreekt voor zich.

20161004_184324

Nadat ik alles gesneden had en gemixed had met de kruiden uit het zakje, zet ik de schaal in de oven en ga verder met de rest. Naast de groente, maak je ook een salsa van tomaten, en een eigen knoflooksaus met griekse yoghurt en een dressing uit het pak. Plus knoflook en peterselie.

20161004_184958

Ondertussen in de oven…

20161004_185651

Nou ziet er lekker uit he?

20161004_190424

Ik kan je vertellen dat ik echt heerlijk gegeten heb, pitabroodje, kip, de groentes, salsa en de knoflooksaus (die was trouwens GODDELIJK)
Ik wil dan ook echt iedereen aanraden om dit te proberen, en als je het niet doet, prima, ik wel.. Maandag weer!

Eetsmakelijk 😉
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments
Share

6 Comments on FOOD : Turkse Groentekebab

    • Ja idd. Plus ze hebben dit soort pakketten dus ook voor dingen als soep, of curry en nog meer verschillende soorten zag ik afgelopen weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge