Het is maandagmiddag, eigenlijk is het niet geweldig qua weer maar ach, je wil er even uit met dochterlief, dus je besluit lekker samen de bus te pakken naar het centrum en daar even te slenteren.

We besloten aan het eind van het centrum uit te stappen zodat ik rustig aan terug kon lopen naar het begin, dan waren we daar op tijd zodat Mies ons vanuit het werk kon oppikken, ik wist namelijk van te voren al wel dat dit hartstikke zwaar zou worden.

We glipten eerst even de juwelier binnen, en onderandere even bij winkels zoals de Wibra, waar ik een gaaf vest kocht maar vergeten ben een foto van te maken, Cool Cat en heel snel de H&M maar dat werd me te druk… Ik wilde graag een leuke jurk voor Lotte voor kerst maar daar was zij het niet mee eens. De enige die ze leuk vond was 40 euro en dat was niet bepaald een jurk die je zomaar aan doet, dus dat vond ik onzin.

20151221_151346

Daarna snel de hema in, want ik was een beetje misselijk en herrinnerde me toen dat ik nog niet geluncht had, dus een yoghurtje en een drankje voor mij en een stuk gebak met karnemelk voor dochterlief.

Zo zijn we rustig aan terug gelopen vanaf de hema, naar onder andere bristol en Action, en toen pikte Mies ons op, en kon even thuis opfrissen voordat ik naar de fysio moest.
Daarom ook de donkere foto want heb deze fotos savonds pas gemaakt.

20151221_181459

Deze startersbox pikte we op bij de kruidvat. Wij (Of ik eigenlijk) wilde eigenlijk de Dr Brown flessen kopen, maar kreeg van de Difrax flessen net zulke goede reacties, en 20 euro voor een starterspakket is een koopje. Dus deze namen we mee, 4 flessen + 2 spenen.

20151221_181627

Dit komt dus allemaal van de Hema, de knuffel had ik al gezien voor we wisten of het een jongen of meisje zou worden, dus nu toch maar mee genomen. Ik vind m zo schattig en alles is vrij slank dus hopelijk kan de baby m straks makkelijk vastpakken.

Dat mutsje is uitgekozen door Lotte, die vond zij té schattig, en dat is hij ook. *check* mutsje afstrepen van de to-koop-lijst.

En natuurlijk een flessenborstel, had ik waarschijnlijk goedkoper kunnen kopen bij de Action maar vond dit wel een mooie kleur blauw lol!

20151221_181656

Kijk nou wat een superlief broekje, met dat zakje aan de voorkant. Zo lieffff. Lotte vond dat we de bijpassende sloffen ook moesten kopen dus dat hebben we dan ook gedaan!

20151221_181727
En dan deze lieverd. Het broekje is trouwens blauw en niet grijs, maar foto is eigenlijk best slecht haha. Ook deze vonden we beide helemaal geweldig. Helaas hadden ze niks geen truitjes ofzo die erbij paste, alleen 10 verschillende broekjes…

IMG-20151221-WA0013

En een vreselijk florisante foto die dochter had gemaakt, en achteraf door appte naar mij.
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Days at Home
Zwangerschapsupdate : week 33
Mijn bevallingsverhaal...
Share

2 Comments on Een Hema “Shoplog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge