Iedere Mom to be, of Mom, weet wat het inhoud, de Vluchtkoffer…
Mijn man keek me raar aan toen ik het zo noemde, en toen ik uitlegde wat het precies is zei hij “Ooohhh, je werpkoffer”…
Zo romantisch.

Maar wat nou met die vluchtkoffer… ik kan me vaag nog een tas herinneren met wat kleertjes voor Lotte, pyjama voor mezelf, en geen idee wat mijn moeder en ik er toen ingedaan hebben.
En dan lig ik snachts nog wakker, en bedenk ik me wat we nog allemaal moeten doen, regelen, bedenken.. de vluchtkoffer… wanneer moet ik de vluchtkoffer inpakken, klaarzetten… en nog belangrijker, wat moet er allemaal in?

Hoeveel pakjes pak ik in, wat doe ik aan? Een schoon shirt voor Michel zou wel fijn zijn, moet er toch niet aan denken dat ik hem vanaf het werk bel en dat de naam van zijn bedrijf op elke babyfoto staat (haha)..
Opladers voor de telefoon, de maxicosi… lekkere deken… Oh mijn zwangerschapskaart en poliekaart… ik moet duidelijk even gaan googlen wat normaal in zo’n tas moet.

Heel benieuwd naar tips met wat ik echt niet moet vergeten!
Dus laat het maar horen dames!
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Het leed dat Striae heet...
De April Mama's, Davina
30 weken alweer!
Share

8 Comments on De vluchtkoffer……

 1. Pfoe!
  Dit zou ik nu dus ook al klaar moeten zetten. Ik weet alleen niet meer wat er nou precies allemaal in moet. Gelukkig woon ik om de hoek van het zh en kan manlief zonodig nog wat halen als ik iets ben vergeten.

  Snaaisels, vind ik wel een goede. Voor de moeder met vreetkicks 😉 Dat is ‘t enige wat ik me nog kan herinneren, waar ik heel blij mee was de vorige keer. Haha!
  Shan recently posted…Beauty Mask:
  Kant-en-klaar of DIY?
  My Profile

  • Ik weet niet eens vanaf wanneer je m klaar hoort hebben te staan eigenlijk… week of 35? snaaisels is idd een idee, ik zag ook dextro voor energie..
   ik moet eens goed gaan googlen binnenkort denk ik haha

  • Haha ja dat wist ik wel, maxicosi en lekkere deken voor erover. Denk dat ik die gewoon al in de auto zet de laatste week haha

 2. Wij kregen in het ziekenhuis wel een stuk peperkoek en wat te drinken. Dus alle snaaisels had ik voor niks meegenomen haha. Schone kleren voor na de bevalling voor jezelf (lekker ruime joggingbroek en ruim shirt! Als je borstvoeding gaat geven is een pyjamajasje met knoopjes wel handig) Grote onderbroeken want er moeten grote lappen verband in… Je fototoestel niet te vergeten! Kleertjes voor de baby (mutsje, sokken, romper en jasje niet te vergeten) eventueel een klein toilettasje met spulletjes voor jou…
  Charlotte recently posted…Merk fan tag mommy style!My Profile

 3. Ik moet je heel eerlijk bekennen ik kende het niet Vluchtkoffer. Leuk weer wat geleerd.
  Even terug denken wat moet je nou echt niet vergeten….maxicosi mutsje kleertjes, pyjama, toiletspullen voor jezelf, je badjas, pantoffels, of slippers, je FOTOTOESTEL, camera,speentje, iets lekkers voor jezelf.
  Diana recently posted…Van Burn-out naar nieuw beginMy Profile

 4. De werpkoffer! Geweldig! Bij dochter nr.2 was deze oas net ingepakt. Thuis bevallen met 37w2d, dus ze moesten alles uit de ‘werpkoffer’ vissen op mijn aanwijzingen. Kauwgom of smintjes zou ik meenemen.. de rest is vast al genoemd. En een leuke outfit om in naar huis te gaan… Succes bij de bevalling!
  Jeske recently posted…Ordinary morning in AlmereMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge