Vandaag is het vrijdag en zoals al aangekondigd op mijn Facebook Pagina zou ik vandaag mijn eerste weegmomentje hebben en delen hoeveel het start gewicht was.
Ben je benieuwd? Nou hier gaan we dan.

Toen ik maandag op de weegschaal ging staan schrok ik best, al moet ik zeggen dat ik wel erger verwacht had.
Schijnbaar ben ik de weken na de zwangerschap wel wat kwijt geraakt, helaas niet echt bij gehouden, maar de aller laatste keer dat ik woog in de zwangerschap zat ik op 146 kilo! (Dat is 25 kilo meer dan voor de zwangerschap!!)
Dit was trouwens ergens in maand 7 ongeveer, dus ik wil niet weten waar ik geeindigd ben met 9 maanden.

Toen ik maandag op de weegschaal stond stopte die op 146.6… Honderdzesenveertig kilo!
Eekz. Even schrikken dus. Maargoed, we gaan er voor.

Vanaf maandag ben ik weer gestopt met brood eten, eet ik meerdere keren per dag in plaats van 3 keer, zeker 5 a 6 keer, drink wat vaker een lekker bouillonnetje, en ga vanaf aankomende week frisdrank verminderen. Ik probeer minimaal de helft van de frisdrank te laten staan (Ja ik drink echt enorm veel 7up!) en in plaats daarvan water of thee te drinken.

Maargoed, vandaag dus op de weegschaal. Stiekem was ik deze week al vaker wezen kijken, maar die “tellen niet mee” zeg ik altijd maar haha.

Dus week 1 eindstand :

142.5
Dat is dus -4.1


Dit is natuurlijk wel heel veel, realiseer me dan 4 kilo in een week best veel is en zal de aankomende weken ook wel minder worden. Ik ga weer voor de kilo per week!
20160520_132315
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

38 weken!
En nu is er een baby....
Share

11 Comments on De eerste kilo’s eraf!

  1. Succes met afvallen!! Ik ben nu 14 weken bezig met Weight watchers en -14,9 en nu iets lichter dan jou screw it let’s do thuis!! Op naar minder en gezonder xx

  2. Nou, dat is al een heel motiverend resultaat voor een eerste weegmoment! Knap hoor!
    Ik ben bij een diëtist bezig, maar niet zozeer met een dieet. Gewoon wat verstandigere keuzes maken en soms is dat niet eens minder eten. Ik doe het wel iets langzamer: 1 of 2 kilo per maand en dan hoop ik binnen een jaar weer op mijn streefgewicht te zijn.
    Succes met de volgende kilo’s!

    • Dat is ook super slim, bij mij gaat het vooral om anders eten idd en niet echt streng dieten. Heb gister gewoon een bitterbal op, en een handje chips, etc… Hopelijk ga jij je streefgewicht op je eigen manier makkelijk halen! En dankjewel 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge