Al weken was hij “bijna” klaar… de babykamer van #BabyHols..
Er moesten alleen wat dingetjes gebeuren en eerder wilde ik geen foto’s delen… die dingetjes, zijn nu eindelijk gebeurt!

Deze foto poste ik vorige maand al, om een voorproefje te geven..
Deze foto poste ik vorige maand al op Facebook, om een voorproefje te geven..

Ik wilde een rustige, grijze maar aardse kleur op de muren, en meteen vanaf het begin zei ik al dat ik mooie brede plinten langs het plafond wilde.
Gelukkig vond Michel dat ook wel mooi, en ook hebben we nog heel even getwijfeld over een blauw kleur, toen we dé kleur zagen wisten we het meteen, en heeft Mies een mooi kleurtje gemengd.
Er lag een lichtbruine laminaat vloer en nu hebben we gekozen voor een mooie grijskleur, wij waren heel snel tevreden met de rustige uitstraling van de kleurcombinaties.

Toen ik 7 weken zwanger was ik op marktplaats langs de advertentie voor deze kinderkamer. Normaal zou ik dat dus niet kopen maar ik wist zeker dat ik zo’n prachtige kamer nooit meer zou vinden, en al helemaal niet meer voor het geld wat we er voor moesten betalen. Dit was precies wat ik wilde! En eerlijk, Michel vindt alles wel prima, zolang ik maar blij ben en het er netjes uitziet, dat betreft is hij heel makkelijk en vind een hoop mooi. (Behalve als het om namen gaat natuurlijk, maar daar hebben we het al eerder over gehad haha)

20160310_111346

20160310_111357

20160310_111405

De hemel die er boven hangt zijn prachtige gebroken witte kanten gordijnen, die ik op een ring gespannen heb met het kant van mijn trouwjurk… helaas ben ik niet heel erg tevreden nog, dus moet nog even denken hoe ik het beter / anders ga doen…

20160310_111550

De uiltjes zijn handgemaakt door een vrouwtje op een lokale Facebook verkoop pagina. Super Uniek niemand heeft dezelfde… Was meteen verliefd op ze!
De eland is van Unicef, en is de eerste knuffel die we kochten toen we wisten dat we zwanger waren.
Hij is echt superzacht en het liefst knuffel ik er zelf de hele dag mee.

20160310_111711

Ik vond deze ook zo schattig. Ik heb zowel deze als een bordje met “Life is better when you laugh” voor op Lotte der kamer. Deze komen trouwens van Kwantum vandaan en waren echt een koopje.

20160310_111529

Zo blij met deze ruime commode. Moet nog even wat extra mandjes aanschaffen voor binnen in. Achteraf vind ik het jammer dat er niet zon rand omheen zit zodat het verschoonmatje er niet makkelijk afglijd, maar ik kijk het even zo aan en anders maak ik die er zelf nog op.

20160310_111703

Super lieve kralen, Action natuurlijk 😉

Lang leve China! Hoe schattig zijn deze.
Lang leve China! Hoe schattig zijn deze.

20160310_111609

En de binnenkant van de kast natuurlijk…. #BabyHols zijn garderrobe hangt al klaar hoor! Alle setjes die opgehangen kunnen zijn hangen en de rest netjes op stapeltjes. Rompers liggen in de commode..

20160310_111617

Deze Lodger Mini Bunker heb ik een tijdje geleden gewonnen bij Linda van MamaLiefde, en kan niet wachten tot ik straks onze kleine jongen hierin mag proppen, en dan kan ik eindelijk vertellen wat ik er van vind. Hij is iig prachtig en superzacht en warm!

20160310_111921

Dit is toch wel iets waar ik heel blij mee ben. Hierachter zit echt een vreselijk lelijke oude verwarmingsplaat, en ik denk dat zelfs uitgebreid verven etc hem niet netjes kan maken. Dus ik vroeg mijn hele handige schoonpapa of hij een verwarmingsombouw wilde bouwen. Deze is dan ook afgelopen weekend geplaatst, Michel heeft m netjes geschilderd en nu is de kamer echt -af-

Nu enkel nog wat kleine decoratieve dingetjes en misschien wat aanpassingen in de kast / commode maar dat moet toch nog even zien hoe alles loopt.

Ben nu toch wel heel benieuwd of jullie onze babykamer net zo mooi vinden als wij!?
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Texel.
Babygifts van mijn lieve buufjes!
Kleine terugblik op 2015..
Share

6 Comments on De babykamer! Kijk je mee?

    • Ik ook maar is zo duur hahahaah
      Maar misschien als we de woonkamer gaan doen, toch maar eens kijken.
      Hebben t nu op baby en mijn slaapkamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge