Het LCD scherm van de babyfoon springt aan, meestal word ik snachts al wakker van het licht,grappig eigenlijk, want vroegah (lees: voor ik zwanger raakte) kon je een bom naast me neergooien en ik werd echt niet wakker hoor…
Maar nu is het dag, ik zat op de bank Facebook te lezen, en hup, het schermpje springt aan…

Zachtjes begint het gekreun door de babyfoon… ik leg mijn telefoon weg en pak de ontvanger van mijn babyfoon.
Daar op het scherm ligt een klein hummeltje van ondertussen 3 maanden oud, 7enhalve kilo zwaar, zichzelf rustig aan uit te rekken.. zijn korte armpjes strak langs zijn gezicht… knipperende oogjes die met moeite open gaan… even wennen aan het kleine beetje licht wat ondanks de verduisterende gordijnen toch nog de kamer in komt.

20160705_160954edit
Hij duwt langzaam de deken wat van zich af, en begint rond te kijken… rekt zich nog een keer uit, draait wat met z’n hoofd en begint dan maar op zijn vingers te sabbelen… hij zuigt en sabbelt zo hard dat het door de babyfoon te horen is. Ondertussen zit ik glimlachend naar dat kleine schermpje te kijken en geef hem even de tijd om rustig wakker te worden voordat ik meteen naar boven loop.

20160705_161009edit

Na een tijdje te kijken hoe hij zich zit te vermaken met die 10 kleine vingertjes, meestal in zijn mond, maar soms ook even in de lucht, langzaam bewegend boven zijn hoofd, heel aandachtig kijkend hoe die vingers heen en weer gaan, om ze dan toch snel maar weer in zijn mond te stoppen, loop ik dan naar boven zijn kamertje op.

20160705_161242edit

“Hallo mijn kleine binkie, heb je lekker geslapen??” is wat ik op een vreselijk hoge toon tegen hem zeg, maar voor ik uitgepraat ben, ligt ie al naar me te lachen…
Ik begin een gesprek tegen mijn heerlijke baby en hij ligt volop tegen mij te lachen, iets wat hij eigenlijk standaard doet, want het is gewoon een heerlijk vrolijk mannetje….

20160705_161302edit

Dan om dit heerlijke tafareel af te maken pak ik mijn ventje op, leg hem tegen me aan waarna hij zijn rug holt, hoofd naar achter gooit, kont naar achteren drukt en zich nog even heerlijk uitgebreid uitrekt terwijl hij slaperig gaapt, om vervolgens lekker tegen me aan te gaan hangen……..

Zucht… genieten dit.
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Newborn Foto's
Zwangerschaps Update week 21/22
Share

8 Comments on Dat meest heerlijke moment….

  1. Ahh, lief! Bij ons ligt Joah (nu twee maanden) naast mijn kantje van het bed in zijn ledikant. Zodra ik hem hoor, ben ik wakker en ligt hij in een deuk. Zo fijn! 🙂

    • Genieten he. Bram lag eerst ook bij ons maar vanaf 9 weken op zn eigen kamer. hij slaapt nu ook een stuk beter. gemiddeld van 8 tot 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge