Wat gaat de tijd toch snel hè. Ik ben ondertussen 8 weken oud alweer, en wil je weten wat ik de afgelopen tijd geleerd heb, dan moet je vooral even doorlezen.

PhotoGrid_1464377949462

Ik ben dus helemaal gek op badderen en zodra papa of mama mijn kleren uittrekt begin ik te lachen en met mijn armen en benen te zwaaien en trappen.
Dat doe ik trouwens sowieso erg veel, soms lig ik opeens 10 cm verderop in de box en snapt mama niet helemaal hoe dat komt.  Die benen helpen me trouwens ook de deken van me af te schoppen, zelfs met mijn slaapzak aan. Vreselijk zo’n deken op mijn benen.

Die handen vind ik ook wel handig, ik kan er niet alleen mee zwaaien maar ook bewust mee naar mijn mond toe, vooral als ze de fles in mijn mond stoppen vind ik het leuk 1 vinger ernaast te duwen en dan heel erg te knoeien.
Ook pak ik telkens papa zijn ketting vast, en zussie haar haren, bij mama lukt dat niet want die is slim en heeft haar haar altijd op een staart, dus ik pak haar vaak vast aan haar lip. Ik kan ook best al wel trekken!
Ik vind het ook wel leuk om een hydrofiele doek, spuugdoek of tut over mijn gezicht heen te trekken, soms duurt het me te lang tot ik hem eraf krijg en dan huil ik maar, dan komt mama me meteen even helpen.

Sinds de laatste update lach ik echt volop, naar iedereen. Ja ook naar papa tegenwoordig, en sinds gisteren heb ik door dat ik terwijl ik lach ook een soort geluidjes kan maken, dat vonden papa en mama zo leuk, want die moesten ook lachen en klapten, dus ik doe schijnbaar iets goed.

Ik ga tegenwoordig ook heel lief slapen in mijn wieg, papa en mama kunnen me zowel sochtends als savonds na het bad rustig wegleggen en dan ga ik lekker slapen. vaak tot wel 6 uur smorgens! Dan even lekker eten en dan gewoon nog een paar uur, want ik word wel een beetje een slaapkop. Mama wil mij leren om in het ledikant te slapen op mijn eigen kamer maar ik vind de wieg een stuk fijner, dus dat laat ik duidelijk merken. Maar dat komt wel als ik daar klaar voor ben.

Ik ben al heel veel gegroeid en zat al dik boven de 6 kilo zei mama, dat is ook wel te merken want veel kleren zijn al te klein, en ik pas alleen nog een beetje 56 en soms al 62!  Papa en Mama vinden mij dan ook veel te snel groot worden!

PhotoGrid_1464378125878
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

38 weken!
Gezinsuitbreiding
Zwangerschaps Update week 21/22
Share

2 Comments on Babytalk! 8 weken oud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge