Vorige week zag ik een artikel langskomen op een gesponsord bericht op Facebook. Het artikel staat op vrouw.nl en ging over Eva en haar familie die een prachtige foto hebben laten maken van Overgrootmoeder, grootmoeder, moeder en dochter….
En ik moest meteen aan de foto van mijn eigen 4 generaties denken.

Dit was de foto, en je kan het artikel hier vinden....
Dit was de foto, en je kan het artikel hier vinden….

 

2 jaar geleden hebben we op moederdag een foto met zijn 4en gemaakt, niets speciaals, maar wel speciaal om vast te leggen… Helaas kom je op een gegeven moment op zo’n punt in je leven dat er steeds meer mensen om je heen weg vallen… een jaar voor Lotte kwam overleed opa K. , een half jaar ná Lotte haar geboorte viel opa P. weg… helaas was hij al te ver weg (Alzheimer), maar we hebben nog wel een foto van hun samen kunnen maken, en je ziet dat ookal was hij erg ver weg hij nog duidelijk gek op kindjes was. Hij liet haar dan ook letterlijk niet meer los en kneep zowat der handje eraf haha.
2 jaar geleden moesten we afscheid nemen van Oma P.

Ik heb dus nog maar 1 oma over, Oma K. zit sinds een aantal jaar in een verzorgingshuis omdat ze der been brak, en met allemaal complicaties ze nooit meer zou kunnen lopen. Dat hield dus ook in nooit meer naar huis, best vervelend als je nog helemaal 100 % koppie koppie bent. Gelukkig heeft ze zich snel aangepast aan haar leven nu, en de ondertussen 86 jarige Oma is nogsteeds hartstikke goed.

We vonden het al prachtig toen Lotte geboren was en zeiden al jaren dat we een foto moesten maken van de 4 generatie vrouwen. Met moederdag 2014 hebben we dat dan toch eindelijk gedaan!!
Stiekem hoop ik dat Oma er nog is als Lotte straks een dochter krijgt en we 5 generaties vrouwen hebben, maar dan zou ze de 100 wel aan moeten tikken, als Lotte zich aan het “plan” houdt. Hihi.

4 Generaties

Heb jij nog opa’s en oma’s? toevallig ook meerdere generaties vrouwen? ben benieuwd!
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

De bevalling van Lotte ... Deel 2
#ThrowBackThursday
De April Mama's, Davina
Share

4 Comments on 4 generaties vrouwen….

  1. Ik heb nog een opa en 2 oma’s, dus mijn dochter heeft een hele verzameling overgrootouders. Wij gaan binnenkort een 4 generatie foto maken. Ik ben blij dat ze er nog zijn en nog zo goed bij en bij de tijd zijn! Mijn opa is nu 76 en moet van mij nog een tijdje mee gaan 😉
    Mathiske’s mama blog recently posted…Mama’s en Tattoo’sMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge