Wauw, ik vind het toch wel een grote mijlpaal, want vandaag ben ik precies 30 weken zwanger. Dat houd in dat hij over 7 weken mag komen, en hij er uiterlijk over 12 weken is!

20160204_165438

Al moet ik zeggen dat ik deze zwangerschap totaal niet makkelijk vind, ik geniet er elke dag van.
Ik glimlach van oor tot oor als onze babyhols weer flink aan het schoppen is. Zitten we tv te kijken zie ik in mijn ooghoeken mijn buik op en neer gaan, en dat vind ik prachtig.

Ik ben onwijs trots op mijn buik, ik kan er niet afblijven en ik blijf er maar naar kijken. Ik vind het ook heerlijk als we op bed liggen en Michel komt lekker tegen me aan liggen met zijn hand op mijn buik, en dan ook gewoon een uur of wat blijft liggen… Zodra hij dat doet reageert babyhols ook meteen, en zoekt de warmte van zijn hand op en schopt er dan flink op los.

Volgens mij had ik bij Lotte rond deze tijd ook echt het “laatste loodjes” gevoel, en toen heb ik nog door moeten lopen tot 41.6, nu heb ik dat gevoel nog helemaal niet, en ookal begint mijn rug meer zeer te doen en harde buiken toe te nemen, op dit moment heb ik nog wel het gevoel alsof ik het weken vol kan houden.

Wel begin ik nu echt heel nieuwsgierig te worden naar onze zoon… na 26 weken hebben we eindelijk de naam vast staan, we gaan eindelijk beginnen aan de babykamer en ik kan niet wachten om te zien hoe hij eruit ziet en hem eindelijk in mijn armen te houden. Ik zie zelfs (nog) niet op tegen de bevalling..

Weet jij nog hoe jij je voelde in week 30??
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

De bevalling van Lotte.... Deel 1
22 weken en counting...
De babykamer! Kijk je mee?
Share

11 Comments on 30 weken alweer!

  1. Ik keek toen enorm uit naar mijn verlof en de op handen zijnde verhuizing. Ook was ik net als jij erg nieuwsgierig naar ons zoontje. Succes met de babykamer, leuk projectje vond ik dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge