Bram was gisteren alweer 20 weken en hij leert elke dag weer nieuwe dingen. Heerlijk is het.
Omdat hij 20 weken oud is weer een leuke minishoot gedaan. Ook deel ik een kleine update over wat ie kan en doet.

Bram is echt een onwijs rustig, chill, nieuwsgierig en vooral een heel vrolijk jochie. Hij lacht de hele dag, en als hij niet druk is met lachen dan ligt hij gewoon een beetje voor zich uit te staren.
Ook heeft hij geleerd dat hij nu kan schreeuwen, en dat doet hij dan ook heel veel… gewoon schreeuwen en lachen tegelijk, vind ie leuk.

20160820_172718-1-2

Hij draait al een tijdje naar zijn zij maar nog niet naar zijn buik of van buik naar rug. Wel is hij erg snel met zijn fijne motoriek, zo kan hij kleine dingen met 2 vingertjes pakken bijvoorbeeld. Sinds gister gaat hij ook heel graag zitten.
Zodra je hem tegen je aan hebt liggen duwt/trekt ie zich naar voren. Het rechtop zitten is natuurlijk nog wel even wennen dus zonder een klein beetje ondersteuning hangt ie al snel met zijn buik op schoot haha.

20160820_172722-1-2

Hij is echt stapelgek op eten, en is dan ook druk met alle soorten fruit en groente proeven. Hij geniet er ook duidelijk van.
Tot nu toe zijn bruine bonen, wortels en sperziebonen zijn favoriet.
Ook heeft ie al paar keer koekje gekregen om te proberen, vind ie wel lekker om op te sabbelen maar als er een stuk afbreekt in zijn mond tuft ie het uit en sabbelt weer verder. Wel is hij nog wat lui dus heeft liever dat wij hem gewoon vasthouden en in zijn mond stoppen.

Stiekem vind ie likjes van een cornetto of een italiaans ijsje van Bernardos erg lekker en huilt maar al te hard als je het niet meer geeft.

20160820_172819-1-2

Op de grond spelen is ook echt 1 van zijn favorieten hoor. Lekker onder de babygym, die hij dan ook de hele kamer doorduwt en trekt en soms half optilt om de poot in zijn mond te steken. de ringen aan elkaar laat ie de hele dag amper los en gaan dan ook overal mee naartoe.

20160820_172826-1-2

Genieten hoor om ons heerlijke ventje zo op de foto te kunnen zetten. We genieten echt elke dag van hem.

En voor de leuk : een “behind the scenes” foto 😉

Behind The Scene
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Vandaag ben ik 6 weken oud!
12 weken jong alweer
Onze bink is gewoon 4 maanden!
Share

1 Comment on 20 weken minishoot & kleine groeiupdate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge