Het is vrijdag 15 Juli, en ik ben alweer 15 weken oud, mama en papa vinden de tijd heel snel gaan, en zeggen dat ik geen kleine baby meer ben. Lees maar mee wat ik ondertussen allemaal kan.

Ik ben tegenwoordig gek op slapen. Mama vond het een goed idee om mijn bedtijd een uur te vervroegen, dus nu ga ik al om 6 uur in bad, en om 7 uur zit ik aan mijn laatste fles. Gemiddeld slaap ik tot een uur of 8 half 9 de volgende ochtend.

20160715_132529

Mama is ook al begonnen met fruit en groente, in het begin at ik een paar hapjes om te oefenen, maar nu heb ik door dat het hartstikke lekker is en eet ik gewoon een heel potje leeg. Dus als ik sochtends wakker word krijg ik lekker een fles, dan doe ik even spelen met mama op bed, en dan ga ik nog even een uurtje slapen.
Rond 11 uur krijg ik dan een fruitje. Ik ben gek op peer, maar ook hou ik van alle andere mixjes. Maar mijn buikje vind banaan nog een beetje moeilijk dus dat krijg ik niet zoveel.
Als ik dan smiddags een lekkere fles gehad heb ga ik slapen, en tegenwoordig slaap ik smiddags de ene keer een uurtje maar soms ook wel 3 uur!

Rond 17.00 krijg ik dan een pot groente, bruine bonen met appel vind ik heerlijk, ook de tuingroente vind ik lekker en ik eet ook dingen zoals wortels.
Mama probeerde me iets van bloemkool te laten eten maar daar ging ik  van kokhalzen, ik lijk wel op mijn papa want dat is ook het enige wat papa niet lust. Omdat ik nu meer dan een paar hapjes neem gaat mama binnenkort zelf eten voor mij maken, en niet meer uit een potje.

Ik probeer ook wat om te draaien, een tijdje geleden lag ik bij opa en oma op de grond en voor ik het wist lag ik op mijn zij, haha je moest iedereen zien kijken. Meteen weer op de foto natuurlijk. Dus toen heb ik het een tijdje niet meer gedaan maar mama blijft maar oefenen en dus nu doe ik het toch maar weer dan.

PicMonkey Collage2

Soms lig ik in de box of in bed en dan gebruik ik die handen, dan zie ik hoe ik mijn vingers kan bewegen. Dat is wel leuk. Ik kan nu namelijk ook speeltjes aanraken en proberen te pakken. Dat doe ik vooral sinds een paar dagen. Rammelaars, knuffeltjes, best grappig die handen.

Oh en soms lig ik op de grond, met die speeltjes boven me. Daar kan ik hartstikke hard tegen aan slaan. Ik schrik er wel van als ze dan terug komen, maar ze blijven schijnbaar gewoon hangen. Gelukkig maar.

Ook maak ik heel veel lawaai. Ik klets en lach wat af. en dat vinden papa en mama ook erg leuk. Mama pakt ook telkens die telefoon om het te filmen, maar ik vind het nu wel leuk om gewoon Niet te lachen zodra mama de telefoon pakt. Ik probeer trouwens ook wel eens die telefoon te pakken, maar dat mag dan weer niet.

Het bad is nogsteeds mijn favoriete plek. Ik plons wat af, en daar heb ik dan ook vaak een onderonsje met mijn papa.

20160706_190049-1roundcorners

Papa heeft mij zelf even gewogen enzo, want de afspraak bij het consultatiebureau was verzet, vond mama niet zo leuk, nu krijg ik pas met 3 maand en 3 weken mijn prikjes voor 3 maand.
Ik woog ongeveer 7.5 kilo en 65 cm lang met 14 weken oud.
Best groot he. Ik snap wel dat ik geen kleine baby meer ben, maja ik kan dan al bijna alleen rechtopzitten en op mijn buik liggen. Had ik ook wel kunnen vertellen dat ik groot werd. Gekke mama en papa.
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

De vluchtkoffer......
Dunstan Babytaal... Nehh
Mijn welkomsbericht ontleden..
Share

2 Comments on 15 weken oud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge