Vandaag ben ik 12 weken jong alweer, ik ga dan ook delen met jullie wat ik ondertussen alweer allemaal kan.

20160624_190137-1-2

Ja je leest het goed, 12 weken oud, of jong, hoe je het ook wil noemen. De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen, en ik leer elke dag weer meer.
Zo kan ik steeds beter op mijn buik liggen, en mijn nekspieren beginnen ook sterk te worden. Ik heb nogal een, hoe noem je dat ook alweer, een voorkeurshouding, ik kijk gewoon veel liever naar rechts. Meestal is het daar het interessantst. Maar mama en papa blijven me zo neerleggen dat ik de andere kant wel op moet kijken dus dat gaat steeds beter.

Mijn favoriete bezigheid is nogsteeds in bad. Zodra ik op de commode neergelegd word en mijn kleren worden uitgetrokken weet ik al hoe laat het is, figuurlijk dan, want klokkijken kan ik natuurlijk nog niet. Dan begin ik al te lachen, en een paar weken geleden maakte ik een klein beetje geluid maar ondertussen schater ik het uit. Soms ook als ik in de box lig dan zie ik wat leuks en dan begin ik gewoon te lachen en dan gaan papa en mama met hun hoofd boven de box hangen.
Soms als mama zegt dat ik moet stoppen met boos kijken ga ik ook spontaan lachen, zij denkt dat het toevallig is maar dat doe ik natuurlijk expres. Gekke bekken trekken vind ik trouwens ook wel leuk om te doen.

Papa en Mama geven mij tegenwoordig iets van poeder extra in mijn fles waardoor het eten wat dikker word, dus nu spuug ik niet meer zoveel, én ik kan lekker doorslapen van 20.00 tot 8.. maar ach, misschien beslis ik morgen wel weer om gewoon weer om 5 uur wakker te worden, dan fluiten de vogeltjes al namelijk.

Ik slaap trouwens al weken in mijn grote bed, op mijn eigen kamer. Ik vind het wel prima hoor, mama vond het vooral moeilijk volgens mij. Maar ze hield het goed vol toen ik bleef huilen, en nu slaap ik graag boven, en amper nog in de box. Mama of papa legt me in bed en dan ga ik gewoon even chillen, kijk beetje om me heen, ik brabbel wat tegen me zelf en na een uurtje of wat doe ik gewoon mijn ogen dicht en voordat ik het weet is het ochtend en krijg ik weer een lekkere papfles.

Muziek hou ik ook van, ik ben fan van Douwe Bob, en dat vind mijn mama niet heel leuk… ze probeert me meer te laten wennen aan wat hardere bass en dat vind ik ook wel tof, maar dan moet wel het geluid harder staan, niet zo zachtjes. Gelukkig houd mama ook wel van harde muziek.

Ook probeer ik nu die dingen die boven mijn wipper hangen te pakken, ik sla er soms maar tegenaan en mama raakt ze soms aan en maken ze een leuk geluid. Maar dat lukt mij zelf nog niet.

Nou tot de volgende keer maar weer!

20160624_190321-1
Volg je mij al op social media? dat kan namelijk op
Facebook // Instagram & Twitter óf BloglovinFacebook Comments

Related posts:

Shoplog Prenatal & C&A
Zwangerschapsupdate 23/24
Zwangerschapsupdate week 31 32
Share

1 Comment on 12 weken jong alweer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge